Ga naar de inhoud

Sylvia van Toorn

Zwemschool de ABC Game Tilburg

Laat me mezelf even voorstellen: ik ben Sylvia van Toorn, trotse moeder van drie fantastische, inmiddels volwassen kinderen. Mijn leven wordt verrijkt door de onvoorwaardelijke steun van een liefdevolle vriend die altijd aan mijn zijde staat, hoe gek ik het ook kan maken.

Als allround zweminstructrice en kindercoach heb ik met succes de opleiding Progressive Mental Alignment practitioner afgerond. Maar dit alles is slechts een deel van wie ik ben. Nieuwsgierig en ondernemend van aard, geniet ik ervan om in de ongerepte sneeuw mijn eigen pad te creëren zowel letterlijk als figuurlijk. Ken je dat gevoel om in de sneeuw te wandelen waar nog niemand is geweest? Heerlijk, hè! Onderweg stuit je dan vaak op onverwachte geschenken van moeder natuur of het universum, raap jij die dan net als ik ook dankbaar op?

Of het nu gaat om wandelingen langs het strand bij vloed, waar ik vrij kan dromen zonder enige horizonbeperking, of momenten van pure vreugde wanneer ik verrast word door de verschijning van een nieuwsgierige zeehond in de zee, mijn leven wordt gekenmerkt door deze momenten van verwondering.

Of mijn onuitputtelijke creativiteit wat me al vaak in staat gesteld heeft om zowel mezelf als mijn omgeving te verrassen. Omdenken is een tweede natuur voor mij; ik geloof dat vele dingen net iets anders kunnen – met meer aandacht, betrokkenheid en plezier, waardoor er meer verbinding ontstaat. Dat is waar mijn nieuwsgierigheid me steeds weer naartoe leidt: naar nieuwe mogelijkheden, ontwikkelingen en onvergetelijke ervaringen.

Maar er is meer. Ik koester een diepe interesse in de complexe wereld van de neurowetenschappen en menselijk gedrag. De fascinatie voor het begrijpen van hoe het menselijke brein functioneert, inclusief zijn oorsprong en evolutie, en waarom individuen reageren zoals ze doen in uiteenlopende situaties, drijft me voort. Telkens weer ben ik gedreven om dieper te graven, te verkennen en te leren over de intrigerende interne processen van de geest. Deze processen vormen immers de kern van ons gedrag, onze keuzes en onze reacties op de wereld om ons heen. Dat vind ik zo ongelofelijk interessant dat ik er altijd meer van en over wil weten.

Daarbij wil ik ook nog graag met jullie delen dat ik dyslexie heb, wat net zo goed een deel is van wie ik ben. Gelukkig is dit geen obstakel dat me ooit zal belemmeren om mijn passies en dromen na te streven. Dus als je toevallig ergens een fout ziet in mijn geschreven tekst of een ontbrekend leesteken opmerkt, aarzel dan alsjeblieft niet om me dit te laten weten.

Ik waardeer jullie hulp en begrip namelijk enorm.

Alvast bedankt en een hele fijne dag toegewenst maak er wat moois van!

Liefs, Sylvia